sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Leppävirta satulasta

Leppävirta tarjosi Muumien lisäksi aivan huikeat pyöräilymaastot-lienevät pääosin hiihtoleikkejä, sisältäen kunnon nousuisia/laskuisia kilpalenkkejä.

sukeltavat välilä tunneleihin, joissa oikeasti piti menmä matalaksi (näin pitkien ihmisten) ja hyvä että oli kypärä!
Polkaistiin muös Puulajipuistossa-oikeasti ajettava kauniine siltoinern! 38 erilaista puulajia-aina sitä seikkailuillaan oppii uutta!


Ilta oli muutoinkin kuin morsian
Paku puskaparkkiin vanhan venevajan taa, 

bratwurstit risukeittimeen 
ja pyöräilijän ”korjaussarjaa” palautusjuomaksi! 

Muuta sitten ei tarvitakaan kauniiseen ja tyyneen kesäiltaan Suomen suvessa!


5 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihania hetkiä.
    Leppävirta on kaunis paikka, ollaan kerran käyty.
    Mukavaa reissun jatkoa🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, me olemme aikoinaan omien lasten kanssa olleet VesiLeppiksessä pulikoimassa ohikulkumatkalla, mutta muu tutustuminen jäi-nyt se on sitten tehty; lähes joka niemen notkaa myöten! Pyöräily ja ”tutkiminen” vei kullä sydämen reilu vuosi sitten.. sillä pääsee paikkoihin joihin autolla ei ja ennättää/jaksaa paljon paremmin kuin kävellen!Siksi satula niin ihanan kutkuttelevasti polttelee ”tutkimusmatkoille”

      Poista
  2. Teillä on varmaan tosi hyvä kunto, kiitos kaiken pyöräilyn. Upeita maisemia kuvissasi, tulee niin ikävä Suomen kesää kun niitä katselee. Oikein mukavaa reissun jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Hih-kuntoni voisi olla paljon parempi (kuten ukko-kullallaan on!) Ilman sähköavusteista pyörää en kestäisi hänen perässään edes sitkeydellä ja innolla seikkailla! Näin onnistuu yhteinen seikkailu ja mieli vie aina uusiin ennennäkemättömiin kohteisiin (joihin autolla ei pääsisi ja kävellen jaksaisi). Toivon myös kunnon kohenevan ja välttyväni jälleen jalkaoperaatiolta (mun heikko kohtani on jalat -monasti korjailtu, mut aina uudelleen sitkeästi opeteltu kävelemään uudelleen)! Täällä seikkailun päällä yhä… kännykällä kommentointi todella vaikeaa aina url-osoitteet kopioiden… blääh! Bloggaaminen vaikeampaa kuin pyöräily -kiitos useista ihanista kommenteistasi-mieli niin hyvä, kun olet seurannut matkaamme… iloa heinäkuiseen eloosi!

    VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Kultturellisti kulutettua aikaa

Kerran-tai vaikka kaksikin kertaa viikossa kulttuurin parissa! Toissa viikolla Oopperaa,  kuluneella viikolla teatteria ja Voicea! Pari viik...