Kiinankaalien vuoro muuttua venheiksi....
2 kokonaista pienehköä kiinankaalia, halkaisin kahtia
ja otin keskeltä aikas reislusti pois (ne talteen ihan salaattia varten)
jotta alkoivat muistuttaa veneitä.
Mulla oli puolikas purkki cuacamole mexican-soosia
jonka levitin alle ja vähän raottelin kaalinlehtiä, että sain sinne "sisällekin",
samoin kuin työnsin kirsikkatomaatin siivuja myös sinne tänne.
Pientä potkua mustapippurijuuston palasesta ja tuotekuvasta poiketen lisäsin myös linssejä
- kun niistä niin tykkään
ja ei muuta cheddar raasteeksi, päälle ja uuniin 200asteeseen...
....ja reilu vartti meni, kun näyttivät tältä
Ja kun se uuni oli kerran kuumana ja jääkaapissa vielä jämät kukkakaalit ja
pikkuinen promanesco (parsakukkakaali)
niin nekin vuokaan ja päälle purkillinen valkopapuja tomaattikastikkeessa
loput kirsikkatomaatit ja lopun cheddar-raasteen ja eikun uuniin
Olet todellakin "kaali-ihminen"! Hyvältä nämäkin näyttävät!
VastaaPoistaHih, juu... varsinainen "Kaalimaankakara"! Sen nimityksen sain ystävältäni!
PoistaTietoisesti alkoi yritys enemmän kasvisten/vihannesten syöntiin, kun pari lapsista luopui kokonaan lihasta ja ukkokullan kolesterolitkin huiteli jo kovissa lukemissa.... ihan hyvää on tehnyt kyllä omalle energiatasollekin! Ja kun tykkään juuri kokeilla kaikkea - osaamatta itsekään tehdä toista kertaa samanlaista, niin repertuaari lisääntyi kasvisruokavalion myötä!