torstai 24. helmikuuta 2022

Kuorrutettu auto

Hih, olipa hauska kotiinpaluu-ei sentään yli 4kilometriä paksu jääkerros vastassa, mutta kiva 30cm kuorrutus kuin kermavaahtoa auton jokapuolella! 

Jos meidät reisussa 9.testauksella todettiin negatiiviseksi, niin Flyparkissa meitä kehuttiin kolmeen kertaan niin-niin positiivisiksi, jopa yltiöpositiiviseksi, kun hymyssä suin, tai oikeesti ihan ääneen nauraen kuorittiin auto parkista (onneksi osui käsittelyyn heti oma auto)!

Palaute kun oli ollut ihan erilaista pari päivää Flyparkin todella mahtavalle henkilökunnalle ja kunnon lumilapio valikoimalle-lisänä olis ollut viel kaffee/kaakao, WC-palvelut, mut me innoissaan kaivettiin vain auto esiin ja pojan luo Lauttikseen kaffeelle! 

Ihana reisu sai ratkiriemukkan ja yllätyksellisen kotiinpaluunkin-Turussa ei muuten ole nimeksikään lunta, vaikka onhan sitä tänä vuonna meilläkin!Kaikenlaiset UUDET kokemukset on niin-niin mieleen… ne on niitä muistoja! Jos elo soljuu normina päivästä toiseen, niin ne päivät sekoittuvat  toisiinsa! Tämä reisu ja tämä kotiinpaluu ei sekoitu toisiin päiviin 🐧😂🥶🌎! 

Mutta ihanaa olla kotona-voi taas suunnitella jotain uutta!Lisäksi olen 8kk kärsinyt enemmän&vähemmän kovin kivuin/nukkuen parin-kolmen tunnin unia välillä letkun jatkeenakin-kun syytä ”jalattomuuteeni” on etsitty!Ilmeisesti oikeasti Lymen borre, jota nyt viimeisimpänä epäillään on aiheuttanut kaiken tuon CRPS:n kaupanpäälliseksi! Mutta isoin osa on henkisellä puolella - sillä nyt tunnen taas eläväni! ”Elämättömyys” ja itselle merkityksellisten asioiden esto/riisto sairastaa mielen -sitä ei mitkään pillerit paranna ja siksi ne onkin resepteinä hakemattomina!

Mikään kipu ei vie voittoa viimeisten viikkojen kokemuksista -uusia janoten voin syventyä vaihteeksi paksun valokuva-albumin tekoon! Kun mielekästä tekemistä/kokemista riittää, niin se voittaa kaikki kivut ja pitää elossa!

Buenos Airesin osittain rakennetut ja itse mitä erikoisemmin lisää kyhätyt kerrostaloslummit  kaasupullojen ja vesikanistereiden sekamelskassa miljoonan ihmisen elinolosuhteita nähden lasten aitoa naurua, hippaleikkejä ilman seiniä olevissa asunnoissa saivat jälkeen kerran miettimään tätä elämän mielettömyyttä ja mielekkyyttä!

Tärkeintä on tunnistaa/löytää itselleen mielekkäät asiat, pyrkiä elon tunneissaan niiden pariin niin paljon kuin mahdollista! 

2 kommenttia:

  1. its always good to come home, but when you have to dig the car out, it is just more thing to do before you can get there. Hope you're enjoying being home.

    VastaaPoista

Kiitos kun poikkesit sivuillani;
jotta minäkin siitä tietäisin, niin pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Poluilla muistojen

”Mistä kaikki alkoi, se on salaisuus… ” Eipäs olekaan enää tämän postauksen jälkeen…  sillä kesäloman ensimmäisenä päivänä polkaisimme synny...