torstai 27. tammikuuta 2022

Sideharsokukkia ja tabletteja


Sairaalareisut ei tietenkään ole hauskoja, mutta jälkikäteen ne saattaa olla vaikkapa koko lomamatkan mieleenpainunein muisto. Ehkäpä poikamme muistaa tämän muutenkin, mutta pienin yksityiskohdin skräpättynä siitä tulee vieläkin hauskempi muisto. Piikit ja tiputus-sulho kun oli itselläkin kaverina tällä viikolla 72h - niin tämän sivun tekeminen oli jotenkin tosi terapeuttista!

Albumisivun kuvissa oli kesä 2003 - kymmenvuotias iltatähtemme ja pari vuotta vanhempi ystäväperheen poika Pekka suorastaan asuivat uima-altailla ja niissä volteissa ei varmaan suu pysynyt kiinni - vaan uima-altaan vettä "tuli juoduksi" ties kuinka paljon ja ehkäpä ei osannut auringoltakaan kyllin suojautua ensimmäisinä päivinä...
eli auringonpistos/bakteerikannan muutos; jompikumpi tai molemmat yhdessä vei tiputuskuntoon. 

Yhden yön keikka Alanialaiseen sairaalaan
- upea yksityissairaala, jossa äitiä "hoidettiin"
valintaisella ruokalistalla ja muhkealla taittopatjasängyllä - kyllä kelpasi!
Ja kun vielä paluumatka päästiin ambulanssilla, joka laittoi hotellille lähestyessä pillit päälle - niin ystäväperheen nuorimmainen totesi äidilleen: "Määkin haluan sairaalaan!"

Tosiaan, niin kipeä kuin olikin - niin muistelee sairaalareisua hauskana!
Jotain hauskaa yritin kehitellä sivullekin - sideharsoa, pikkiriikkinen ruisku, puunappiin kevyt sahaus keskelle ja valkoista maalia päälle - eikös muistukin aikalailla tablettia?
Sopivat mielestäni sideharsokukkien keskustoiksi.

Kolmelle valokuvalle sopiva luonnos SketchesInThyme #502 osui ihan nappiin 

 

13 kommenttia:

  1. Kyllä tuollainen lomareissumuisto albumisivunsa ansaitsee. Olet tehnyt hienon sivun!

    VastaaPoista
  2. Ihania sideharso kukkia.Ovat niin utuisia.Hieno kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena, juu... jotenkin tuo sideharso "huusi päästä mukaan sivulle"!

      Poista
  3. Joko..? No nyt. Yritin käydä jo päivällä kommentoimassa niinkin 'tärkeän' jutun, kuin että taisin olla samassa Alanyan yksityissairaalassa 2016. Viikon reissusta pari viimeistä päivää. Ihan "hyvä mesta", kun sai oman huoneen yksin, mutta ruoat olivat surkeat. (Ikkunasta näki läheisen hotellin vesipuistomaiselle altaalle, ei kiva)
    Hieno taito sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei näitä blogien hankaluuksia välillä - mullakin kännykällä ei aina onnistu ja joskus sitten taas onnistuu=kummallista! Mutta ISO KIITOS kommentista; ne lämmittää aina niin mieltä.
      Voi ei - potilaana muistot muotoutuu niin erilaisiksi; poikakin manasi, että hän söi jotain liemeä, jota keitoksi kutsuttiin ja äiti veteli vieressa fetaa, kanaa ja mitä lie ollutkaan - sain tosiaan tilata kolmesta vaihtoehdosta ruoan ja levitettävä patjasänkykin oli oikein mukava.

      Poista
  4. Hieno leiska!

    Matkoillakin voi sattua kaikenlaista ja kyllähän nuo erilaiset kokemukset jäävät kuitenkin parhaiten muistiin.

    Meillä esikoinen joutui 6 yöksi sairaalaan Espanjassa keuhkokuumeen takia. Epäilemme edelleen, että suurin syy sairaalahoitoon oli tulojen keräys. Toinen poikamme sai Suomessa saman ja selvisi kahdella päiväkeikalla Lasten klinikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh, 6yötä - se on todella paljon, tosin ulkomaalaisten kanssa ollaan aina tosi tarkkoja/varovaisia, ettei vaan mitään seuraamuksia, mutta lomasta se vie ison osan, vai olitteko/asuitteko siellä kauemmin? Koska mielestäni "lomakuntoon" yriteään saada mahdollisimman nopeasti.

      Poista
  5. Poor kiddo! Thanks so much for joining us at Sketches in Thyme this month! :)

    VastaaPoista
  6. Love all the texture on this page! Thanks for sharing it with us at Sketches In Thyme!

    VastaaPoista
  7. WOW! Great way to scrap the photos. I really love your combination of fibers and borders. You did a fantastic job! thank you for sharing with us at Sketches in Thyme.

    Alicia

    VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Toivon kortit

Se on ollut taas TIISTAI - koska väriä putkahti pöydän täydeltä elämään Tiistai-iltaisin kokoonnumme kirkolle samanhenkisessä seurassa "...