sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Kansi matkamuistoille


Vanha karttakirja säilöö sisäänsä syksyiset seikkailumme ja vaikkei ole vielä ihan valmis,
niin kanteen Stamperian ihanalla maailmankarta muotilla pikkuruisen punaisen haaraniitin kanssa kohdennettu Kreikan ehkä kaunein saari Santorini.
Tekstit samoin maalarinmassalla "valettu" Timpan ihanaan 3D-kohotaskuun. 


Kuvasin tähän myös maapallon, josta ollutkin muutaman kanssa juttua:
syystä, että meinasin saada lähetteen paikallisesta kangaskaupasta kenties ihan muualle kuin kotiin.
Menin siis ostamaan punaisia nuppineuloja.
No - niitähän löyti sellaisissa 200kpl laatikoissa; kääntelin-vääntelin nähdäkseni,
että missä on eniten punaisia? Ystävällinen myyjätär lähestyi (kai se mun touhu näytti niin kummalliselta) ja kertoi: "Kyllä niissä kaikissa pitäisi se pari sataa olla!
"
Juu - en minä sitä, vaan missä on eniten punaisia...
kääntyi kannoillaan ja antoi mun rauhassa tutkia koko rivistön.
Kassalla oli molemmilla myyjättärillä varsin hymyilevät katseet,
joten katsoin parhaimmaksi selventää tarpeeni - ne tulevat maapalloon.
Mieheni timanttiporalla poraa pienen reiän ko maahan, jonka onnistumme bongaamaan...
jotenkin varsin huojentunut huokaus pääsi minua palvelleelta myyjältä, hih!

Tässä kuivumassa jo uudet massailut. Eikä kyllä tarvitse olla edes näitä 3D-taskuja, ihan tavalliseenkin kohotaskuun olen tehnyt maalarinmassalla kivoja "koristeita" esim. albumeihin tai kortteihin lisättäväksi.

Ihmeen littana on tämä albumi - no, kyseessä olikin vain viikon reisu
ja lopusta puuttuu vielä muutama aukeama!

Täällä sisältöä:

4 kommenttia:

  1. Laskeskelin päivänä eräänä, että kävimme eksän kanssa yhteensä kahdeksan reissua Kreikassa, mutta ei koskaan Santorinilla. Onko sinulla tulostin, jolla tulostat itse kuvia? (Toimisipa oma vanha, mutta en ole edes kokeillut läppärin kanssa. Toimi aikoinaan kotikoneen kanssa, ja lopetti..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinaiset Kreikan kävijät, meillä vain manner, Kreeta ja Rhodos tätä ennen. Santorinille kyllä monasti kaihoilin, mutta hinnoitteli itsensä yli budjetin - mutta jos jotain hyvää koronassa, niin nyt äkkilähdöllä lennot kahdelta 199€ ja eipä majapaikoistakaan paljon tullut lisää-tykkäämme vaatimattomista! Ja toinen mikä oli ihanaa, niin siellä oli todella vähän väkeä - vain kuuluisimmassa pohjoiskärjessä Oiassa näki auringonlaskun aikaan muita turisteja oikein ruuhkaksi saakka - muutoin saari nieli heidät jonnekkin ja sai kierrellä todella rauhassa.
      Ja juu - ikivanhalla mustesuihkutulostimella Brotherilla teen kuvat-värien kesto on nyt "testattu" 16-vuoden ajan ja vieläkin ok, joten jatkan näin... mukavaa, kun saa eri kokoisia/muotoisia. Ja edullista A4kokoiselle arkille. Aikanaan kriteeri tämän ostolle oli halvat ja riittoisat mustekasetit ja sitä ne on kyllä olleet, aiemoi Canon oli oikea "juoppo" musteiden suhteen, tuli kalliimmaksi kuin Ifolorilla. Kannattaa kokeilla "herättää henkiin" tulostinta - jos vaikka...

      Poista
  2. Minä arvelinkin, että nuppineulat ovat tulossa kartaan, mutta en arvannut että karttapalloon. Minulla on seinäkartta tuolla sängyn alla, jonka takana on sellainen pehmolevy johon voi kiinnitellä nuppineuloja. Pitäisi laittaa se pitkästä aikaa seinälle ja lisätä taas neuloja. Tarkoitus on nupittaa jokainen käymäni kaupunki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau - se on varmaan suuri, jos siinä näkyy kaikki kaupungitkin!! Kun saat seinälle - niin otahan kuva!! Krooninen matkakuumeinen janoaa nähdä karttoja kaikissa muodoissaan ja sinä se vasta tarttetkin paljon punaisia nuppineuloja - vai käykö sulle kaikki värit?
      Mulla on kyllä punaisia nyt vaikka kuinka, kun työkaverit kuuli tuon kangaskauppareisun - niin sain lahjoituksia yhdeltä jos toiselta!!Hih...

      Poista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Kultturellisti kulutettua aikaa

Kerran-tai vaikka kaksikin kertaa viikossa kulttuurin parissa! Toissa viikolla Oopperaa,  kuluneella viikolla teatteria ja Voicea! Pari viik...