Uppopaistoa - friteerausta - harrastatko?
Meillä ei muuta kuin munkkeja.
Tai kyllä - kerran kokeilin tippaleipiä
- olivat ehkä enemmän "tippakasoja"!
Näihin ihanuuksiin - tiikerirapuihin
olen saanut tyttären anoppilassa
oikein kädestä pitäen oppia.

Meillä ei muuta kuin munkkeja.
Tai kyllä - kerran kokeilin tippaleipiä
- olivat ehkä enemmän "tippakasoja"!
Näihin ihanuuksiin - tiikerirapuihin
olen saanut tyttären anoppilassa
oikein kädestä pitäen oppia.

Kattokaas miten siististi selkäranka on auki,
eikä yhtään peräsuolen pätkääkään näy!
Kova homma muuten!
Ja kun opissa oltu, niin vävy toi seuraavalla kerralla
jättipussin rapuja tullessaan!
Pakkohan se oli ryhtyä kokeilemaan omin nokkineen
- että onnistuisiko!!

jättipussin rapuja tullessaan!
Pakkohan se oli ryhtyä kokeilemaan omin nokkineen
- että onnistuisiko!!

Ja itteni tuntien tietty kokeilemaan onnistuisiko jotenkin ilman viljaa!
A) ilman mitään frittisoosia - kuivahti sitkeän mauttomaksi -> ei hyvä!
B) Koskenlaskijadippi - hyvää, mutta karkasi paistossa -> ei hyvä!
C) Koskenlaskija ja pankojauhot -> jatkoon...
Viimeksi mainittu, vaikka gluteenitonta onkin - niin arvelutti!!
3½-vuoteen en ole syönyt missään muodossa mitään viljoja!
CRPS on pysynyt siedettävän kivun rajoissa
ja synoviaalin kasvu on hidastunut.
Silti yksikään lääkäri ei usko ravinnon vaikutukseen...
vaikka meitä on täällä Turun seudulla kaksi muijaa
joilla se on auttanut!
Kolmas kerta toden sanoi, eli vaihtoehto
C) Koskenlaskija ja pankojauhot
Upotus ensin löysään Koskenlaskijaan ja päälle
niin niukasti kuin mahdollista gluteenittomia pankojauhoja.
Pitämään juuston paikoillaan ja
tuomaan hieman rapeutta!
Ihan mielettömän hyviä....
Nuoriso oli jopa sitä mieltä,
että parempia kuin missään ravintolassa!


"Soossia" jäi sen verran reilusti ja öljykin teki mieli "paistaa loppuun".
Joten seuraavana päivänä kukkakaalia rapujen jatkoksi.
Ihan mielettömän hyviä nekin!
Kun vain keksisi pankojauhoille
jonkun jauhottoman vaihtoehdon
- vinkkaa ideoita....
Pelle Peloton kokeilee mielellään!
Pelle Peloton kokeilee mielellään!
Kiesus kun on hyvännäköisiä ja varmasti myös - makuisia!
VastaaPoistaKatsoin ensimmäistä kuvaa, että mitä ihmeen toukkia siinä...
VastaaPoistaMutta friteerattuina näyttivät ja varmasti maistuvat herkullisilta. Ehdottaisin jauhoiksi kikhernejauhoja. t.Selja