Kanootin kapean uunihin aion...
Eikös näytäkin ihan kanooteilta...
niin oli pitkiä nämä pitkät kiinankaalin puolikkaat.
Ajattelin "kalasaaliin" pysyvän paremmin paatissa,
kun laitoin vastakkain parit lehdet.
Keltaevätonnikala oli arvioitu jossain raadissa parhaimmaksi
ja meidän raatikin sanoo:"Ei huono!"
Runsasolivista tomaattisoosia "Sugo alle olive"
olen näemmä joskus kotiin tuonut - se olikin napakkaa soosia.
Kun osan juustoraasteesta laittaa jo paattien pohjalle, niin
- niistä tulee vahvemmat,
- täytteet pysyy paremmin paikallaan
- ja paatit pysyvät uunissa kaatumatta
Ripaus raastetta vielä päälle(kin)
kiertoilmalla 180astetta
ja 10 minuutin kuluttua näytti jo tältä
- eli juusto oli sulanut
- syömään.
ja 10 minuutin kuluttua näytti jo tältä
- eli juusto oli sulanut
- syömään.
Ihanaa herkkua,nam💚Täällä saa kiinankaalia vain talvisin putää odotella että voi tehdä tuota.Kaunista tiistaita Repolainen❤️
VastaaPoistaKiinankaalin muoto on niin kutsuvan kiva... kaikenlaisia venheitä siitä saa!!
PoistaMun näköinen ateria 😆nam !
VastaaPoistaKaalista on niin moneen "näköön" - mun ykkössuosikki.... ja jokapäiväinen "ruokakaveri"
PoistaNo nyt on sitten "kaalimaan kakara " vauhdissa . Tätä pitää kokeilla on helppo tehdä mutta kyllä tämä jotain muutakin vaatii lautaselle ...mutta mitä ?
VastaaPoistaMites olis puolukkainen salaatti....
PoistaIhania herkkuja olet tehnyt,nam.
VastaaPoistaRäpeltäminen on kivaa - niin keittiössä kuin "ateljeessa" ja kirkolla alkoi tiistaisin myös yhteiset askartelut
PoistaKiva ohje kiinankaalista. Sitä kun tulee ostettua nykyään aika harvoin. Mutta kun minulla kasvaa rehottaa lehtikaali valtoimenaan niin siitä olen suunnitellut tekeväni jonkinlaisia kääryleitä tai miksei veneitäkin :-). Kunhan saan nyt ensin syötettyä nuo kesäkurpitsat pois :-). Lehtikaalisipsit oli joskus ihan somehitti ja niitä tein minäkin.Syötyä tuli :-).
VastaaPoistaMulla jäi kesäkurpitsaveneet tänä syksynä "laskematta uuniin" - kukaan työkaverikaan ei tuonut ylituotantoa....
PoistaNyt on ollut omena-, luumu ja kriikunavuosi... niitä työpaikoilla tarjoilla runsain mitoin
Ihanat veneet! Minäkään en ole kokeillut muita kuin lehtikaalisipsejä, eivätkä ne kyllä oikein vakuuttaneet. 😅
VastaaPoistaKiinankaalista ja roomansalaatista saa kyllä kivoja "paatteja" - sipsejä aion kokeilla myös... luulen, että tulee parempia kuin lehtikaalista
PoistaVarmasti hyvää. Minä jo kirjoitin soossin nimen muistiin.
VastaaPoistaHih - sulla on kohta oikea soosien "kokous" siellä - muistajan käyttääkin ja kertoa omat makukokemukset!
PoistaOi hyvänen aika, nämä sinun reseptisi ovat toinen toistaan herkullisempia. Tätä täytyy ihan varmasti kokeilla.
VastaaPoistaSinun pitäisi koota "Repolaisen keittokirja - maukasta, terveellistä, kaunista ja helppoa". 🤗
Hih - keittokirja ikävä kyllä kuulostaa kamalalta - ensimmäiseen ammattiin lukiessa jouduin yhden hankkimaan, kun vakiopettajaamme tuurasi 3 kuukautta talouspuolen opettaja (kamalaa aikaa, kun juustotangotkin piti JOKAIKINEN mitata, eikä vaan ensimmäistä... meni se tenttikin uusiksi sen vuoksi!) Vierastan kaikkia ohjeita - mulla riittää kuva/muoto ja inspiroidun siitä sitten omin ainein....ittekkään muista seuraavalla kerralla mitä olen siihen viimeksi laittanut....
PoistaOlet varsinainen 'kaalimaan kakara'! ♥ En ole tehnyt koskaan mitään vihreitä sipsejä, enkä syö kyllä sipsejä muutenkaan juuri koskaan. Onnistuitko saamaan tiistaista hyvän päivän? Toivon niin!
VastaaPoistaKiitos kysymästä - tiistaista tuli hyvä... vaikkei onnistunutkaan se mantelikala, kalaa kuitenkin syötiin....
PoistaNam😋 herkullista ja taatusti hyvää.
VastaaPoistaTäällä myös kokeiluun.
Sinulla on kyllä on nuo keittiötaidotkin
niin hanskassa.
Eräs tuttavani teki vihreitä sipsejä, mutta en
ole itse maistanut.
Räpeltäminen on kyllä kivaa niin keittiössä kuin "ateljeessa" ja tiistaisin samanhenkisten ystävien kanssa kirkolla....
Poistaräpeltämistä se on pyöräilykin metsässä, joten Repolainen tosiaan vaan räpeltää kaikista mieluiten!!
😊😊
VastaaPoista😊
PoistaHaluaisin saada koehaukkauksen kiitos :) Suhtaudun pienellä epäilyksellä kaaliruokiin. Viime viikolla kokeilin suosikkiani kukkakaalia Repolaisten tyyliin ja siitä tuli niin hyvää. Että ehkä pitää rohkaistua enemmän näihin kaalikokeiluihin.
VastaaPoistaMinuun eivät lehtikaalisipsit todellakaan uppoa :D
Voih - nämä meni kerralla kaikki.... ei riittänyt kuin 2½ kummallekin...
PoistaOlipa ihanaa kuulla kukkakaalikokeilusta ja varsinkin, kun tykkäsit... kaalista saa kyllä niin-niin hyvää, kun valikoi täytteeksi itselle mieluisia täytteitä. Meillä lehtikaalisipsit upposi jopa lapsenlapsiin.... taisi olla niissäkin aika omintakeinen "Repolais-tyyli", hih...
NAM! Voisin maistaa. Toki tonnikala on itselleni hyvin rajoitettu (sappi) mutta aina joskus tulee mieliteko ja se tuli kyllä tästä. Eikä seuraava postaus tee elämää helpommaksi, koska kala... ♥
VastaaPoista🐟 on kyllä niin 😍
VastaaPoista