Sadonkorjuu aika parhaimmillaan.... vaiko viho viimeisillään?
Sillä vihdoinkin viimeiset rucolat, pinaatit ja persiljat "tuhottu"...
eli ryytitynnyrini on tyhjennetty.
Sillä vihdoinkin viimeiset rucolat, pinaatit ja persiljat "tuhottu"...
eli ryytitynnyrini on tyhjennetty.
Viisi VIHREÄÄ: parsakaalia, purjoa, pinaattia, rucolaa&persiljaa
ja vuohenjuustoa soseuttamaan sopaksi
ja vuohenjuustoa soseuttamaan sopaksi
Hyvin porisee....
Kurpitsan siemenet paahdoin kuumalla öljyttömällä pannulla ja pikkuisen raejuustoa, namskis!!
Yksi vahva punainen (=PUNAJUURI) kera vaalean perunan ja vihreän persiljan
riittää tekemään sopasta suorastaan "verisen hyytävän"
riittää tekemään sopasta suorastaan "verisen hyytävän"
Ehdottomasti jatkoon... ensi viikonlopun Halloween pippaloihin.
Voi ihanuus mitä siellä Repolaisen keittiössä on taas valmistunut.
VastaaPoistaSyys sadon parhautta maiskis😍
Mukavia hetkiä alkavaan viikkoosi!
Tietoinen valinta kai siedättää Ukkokultaa sopan makuun.... lohikeitto ollut lähinnä se ainoa, mutta nyt menee jo tuo (tee)kupillinen melkein mitä soppaa vaan - maistiaisena!!
PoistaSyksyn sadon liikennevalojen väriset sopat - ihastuin ja ihastelen <3
VastaaPoistaVoi kiitos.... "Ruoalla leikkiminen" on kyllä ollut aina niin mieluisaa....
PoistaHerkullisen näköisiä keittoja :)
VastaaPoistaKiitos - kulinaristin suusta kuultuna lämmittää mieltä, ei muuta kuin soseuttamaan vaan!!
PoistaNamnam, onpa todella hyvännäköisiä ja terveellisiä keittoja!
VastaaPoistaVoi kiitos - kyllä se juusto kruunaa sopan kuin sopan....
PoistaTein jo toisenkin punajuuriversion Aurajuuston kera....
Harjoittelua tulevaa viikonloppua varten.... vuohenjuusto vei voiton!!
Minäkin tein lauantaina kurpitsasoppaa ja kurpitsapikkelisiä. Nam!
VastaaPoistaPikkelsiä en osaisi tehdä, kun se vaatisi ohjetta... sopat saa soseutettua ihan oman pään ideoilla.
PoistaHerkullisen näköistä kaunista syötävää.
VastaaPoistaKyllä kelpaisi kun on ääni vielä käheänä 🧡
Oi ihanuutta mitä keittoja. Yritin jo googlettaa tuota kurpitsakeittoa. KIITOS
VastaaPoistaMeillä usein ollut Halloweeninä kurpitsakeittoa... joskus tarjonnutkin keiton kurpitsasta, mutta nyt aikeet hyytävän "veriseen" soppaan (=punajuuri)
PoistaKauniin värisiä keittoja ja varmaan myös maukkaita. Taitaa satokausi vedellä jo vihoviimeisiään.
VastaaPoistaJuu - vihoviimeiset hetket oli ryytitynnyrit tyhjentää... persilja oli huurteinen... nyt on pakkasessa loput ja osaa yritän pitää lauantain pippaloita varten tuoreena kylmiössä - saa nähdä onnistuuko.
PoistaNyt on väriä! Silmätkin syö, kun on kaunis kattaus
VastaaPoistaVoi kiitos TeSa... useilla aisteilla syöminen on mukavampaa kuin yksin makuaistilla!!
Poista