Suosituin kaalin ja jäävuorisalaatin leikkaustapani on viime ajat ollut kovertaminen.
Sisukset on syöty salaateissa ja muissa ruoissa, mutta jäljelle jääneet kupit
toimiikin sitten itse astioina - syötävinä sellaisina.
Tällä kertaa täytteeksi maitoproteiinia Mifu-suikaleiden muodossa ja tuota
Italian tuliaista riittää vieläkin - siinä on potkua sen verran, ettei muuta maustetta tarvita.
Ruokalusikallisen heitin ja puoli purkkia Koskenlaskija dippiä.
Sisukset on syöty salaateissa ja muissa ruoissa, mutta jäljelle jääneet kupit
toimiikin sitten itse astioina - syötävinä sellaisina.
Tällä kertaa täytteeksi maitoproteiinia Mifu-suikaleiden muodossa ja tuota
Italian tuliaista riittää vieläkin - siinä on potkua sen verran, ettei muuta maustetta tarvita.
Ruokalusikallisen heitin ja puoli purkkia Koskenlaskija dippiä.
Kesän ensi sipuleita tulee myös laitettua nyt ihan kaikkeen - antaa maun lisäksi väriä.
Soossit kuppeihin, tomaattia, avokadoa ja persiljaa
- muuta sitten ei tarvitakkaan kuin aterimet
- muuta sitten ei tarvitakkaan kuin aterimet
Näitä kuppeja tulen varmaan suosimaan pakuiltojen aterioissa myös...
Luontoon sopiva ekologinen kattaus!
Luontoon sopiva ekologinen kattaus!
Kuis teillä leikataan kaalit ja jäävuorisalaatit?
Juku kiitti! Kokeiluun menee. Kyllä sinulla ideoita pukkaa.
VastaaPoistaHaalin juuri kaikkea kevyttä kesäruokailua.
Aurinkoa viikkoosi!
Kiva jos menee kokeiluun ja täyytteeksi käy ihan mikä tahansa "soosi" - kylmäsavurahka/majoneesimössö on yksi suosikki kaalin kanssa - huomenna vien työkamuille sillä täytettyjä kaaliveneitä nyyttäripiknikillemme
PoistaMaukkaan näköistä, vaikka mifu ei taitaisi tuntua omalta. Kaikki erilaiset salaatit, punaiset, vihreät ja muun väriset kyllä maistuvat.
VastaaPoistaKiitos - ei mifu ole munkaan suosikkeja - mutta Koskenlaskijan kanssa menee. Äiti oli tuon ostanut (kun halvalla sai) ja ei sitten mielestään osannutkaan laittaa, joten antoi mulle. Kaalibowliin käy mikä tahansa broisku, kala (lempparini on kylmäsavulohisoosi) ja jauhelihasoosi vaikkapa taco tyyliin...
PoistaVau! Itsellä olisi jääsalaattia, mutta ei ajatusta mitä siitä tehdä? Perussalaatti ei ehkä iske. Salaatti- ja tuorejuustoa sekä raastetta löytyy? Voitko ehdottaa jotain? Kiitos! ♥ (Soppa loppuu alkaneena päivänä)
VastaaPoistaAurinkopäiviä!
Oih - jääsalaatista saa isommista lehdistä ihania kääryleitä. Tuorejuusto, sit raastetta ja eikun rullalle. Ihan vähän vaan täytettä - niin rullautuu paremmin, tai coctailtikuilla kiinni. Pienemmät lehdet samoilla täytteillä veneitä. Itte olen kääryillyt joskus juuri tuorejuuston, leikkeleen ja neljän viiden porkkanaraastesuirun kera söpöjä rullia - mutta en löytänyt ainakaan blogispostausta siitä.
PoistaJa vastaus aiempaan "keskusteluumme" (hih) Kärsäkastike syntyy lenkkimakkarasiivuista, johon pillillä keskellä pari reikää.... lapsenlapset tykkää tökkiä. Näyttävät ihan possun"nenältä" - sit soosiin, tai pannulle, grilliin... Täytyy kesällä tehdä tuosta muksujen kanssa postaus... vanhoja kuviakin löytyi...
Herkullisia kesäpäiviä Sinulle"
Ööö tuota, onko pakko vastata ;D Jätän väliin! Seuraava kysymys :)
VastaaPoistaAivan ihanannäköistä ruokaleikkiä. Lapsilla varmasti kivaa ja opettavaista kokkailua.
VastaaPoista(enkulinkäsityöt)