sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Kukkarokivi ja skräppihaaste


Olin jälleen houkuteltavissa suunnittelemaan askarteluhaasteen, 
Taiteillen luovasti ryhmässä facebookissa
klikkaa ja tule mukaan!! 

Olen tekemässä viime syksyn seikkailuistamme albumia - siirtolohkareista!!
Tälle albumisivulle pääsi oman kaupungin Turun ja samalla Suomen suurin siirtolohkare Kukkarokivi.
Tausta hyvin simppelisti kahdella syksyisellä Oxidesävyllä - kuivuttuaan muuttui mattamaiseksi, mutta niin halusinkin... kivimäisyyttä. Kuivatettua lisäsin reunoihin uudet kerrokset samoja sävyjä.

Juuttinarulla hieman kehystystä ja muutoin koristeet ihan roskislaatikosta stanssisuiruja, joihin leimasin tekstileimalla vihreyttä, että erottuuvat pohjasta. 
Pientä huumoria laitoin kukkaron muodossa, kun sellainenkin stanssi pyörii kansiossani... kerran sitä jo yritin myydä, mutta ei mennyt kaupaksi... hyvä niin - nythän siitä tuli tämän leiskan ihan yksi hauskin juttu. Siirtolohkareen nimi paljastuu vasta, kun kukkaron avaa!!

Tulkaahan mukaan haasteeseen, luonnosta voi käännellä/väännellä ja työn voin tehdä mihin vain, kirjaan, albumiin, korttiin, tai vaikka patalappuun... Taiteillen luovasti, kuten ryhmän nimikin on... jossa haaste on!  


 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Silkulle jälleen päiväni piristämisestä KIITOS!!! Ja olisipa kiva, jos inspiroituisit mukaan haasteeseeni.... ei tartte liittyä faceen, lähetät vain mulle kuvan työstäsi ja jos saan liittää sen nimimerkillä "Silkku" mukaan, niin osallistuu arvontaan samoin kuin kaikki facelaistenkin työt....

      Poista
  2. Yhdyn edelliseen.Ihanaa ja upeeta ,taiteelista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toinen päivieni piristäjä - kiitos RaijaAnnikki!

      Poista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Toivon kortit

Se on ollut taas TIISTAI - koska väriä putkahti pöydän täydeltä elämään Tiistai-iltaisin kokoonnumme kirkolle samanhenkisessä seurassa "...