Tähtiainekset, eli "Eilisen tähdet" a' 0,65senttiä kilo.
Laari pursuilee lohkoja, kuutioita, raasteita, suikaleita
Moneen muotoon pilkottuja
- ilmeisesti ne ei säily käsiteltynä kovinkaan kauaa,
joten siitä runsas hävikki,
josta tosi mieluusti teen hyvikkiä.


Erittäin hyvä ja helppo kompo!
Rehtivihreissä on puolestaan isoja lohkoja
paprikaa, paksoita, parsakaalia ja kevätsipulia
Laari pursuilee lohkoja, kuutioita, raasteita, suikaleita
Moneen muotoon pilkottuja
- ilmeisesti ne ei säily käsiteltynä kovinkaan kauaa,
joten siitä runsas hävikki,
josta tosi mieluusti teen hyvikkiä.

Edellisellä kerralla kurpitsakuutioista tein sosekeittoa
Koskenlaskijan kera, mutta nyt fetan ja rakuunan kera uuniin.
Koskenlaskijan kera, mutta nyt fetan ja rakuunan kera uuniin.

Erittäin hyvä ja helppo kompo!
Rehtivihreissä on puolestaan isoja lohkoja
paprikaa, paksoita, parsakaalia ja kevätsipulia

Lisäsin joukkoon puoli pussia pinaattia (=jämät kylmäkaapista).
Pannun kautta pellille odottamaan "tähtisieniä"
- niitä on muuten tosi usein hävikissä.

Sipulin kera pienemmät sienet kävi pannulla
ennen Rehtivihreiden kanssa uuniin menoa.

Isommista sienistä kannat pois ja koloon Aurajuustoa,
päälle pekonia.


Loput pekonit ruskistin ja
"kuivasin" liiat rasvat pois talouspaperiin
- pinnalle pääsivät rapistumaan ja antamaan suutuntumaa

Tämän "KaikenKattava" Uunivuoka
muodostui lopulta tosi ruokaisaksi,
kun jääkaapissa oli 300g naudan vähärasvaista jauhelihaa.
Pannun kautta sekin lempparimausten, pippurein ja yrtein.
Pekonit pinnalle ja eikun uuniin...

Erinomainen Räpellys!!

Oliskohan tämän nimi sitten "Tähtikaalilaatikko"?
Suikaloitua kaalia (joukossa porkkanaa ja purjoa)
jauhelihaa ruskistaessa lisäsin soijakastiketta,
jämät salsasoosit ja taloussiirappia
- kaikki sekaisin ja uuniin.

Ensin folion alla 20min - et keräsi kivasti kosteuden
ja sit toiset 20min ilman foliota.
"Kuivui" sopivaksi - asteet oli 200.

Kerrankin lautaskuva... ne tuppaa jäämään,
koska meillä on niin nälkäistä porukkaa!

Hevihävikillä jatkettu broiskun mureke.
Kukkakaali murua ja paprikakin niin pieneksi kun jaksoi pilkkoa.
Pari kanamunaa, lempparimausteita ja uuniin.
Nämä aamiais"leipäni"
(joita vieraile tarjoilen jopa blineinä, heh heh!!)
olen postannut jo monasti,
mutta koska mulla on jatkuvasti jääkaapissa
joku vihannes/juures-kanamuna-juustoraaste mössö
- niin kerta kiellonpäälle...


Eilisen tähdet, a 'la 0,06senttiä,
1 kanamuna ja paljonkohan sitä juustoa laitoin? Kourallisen...
Tästä tuli 5 "leipää" = minivohvelia!

olen postannut jo monasti,
mutta koska mulla on jatkuvasti jääkaapissa
joku vihannes/juures-kanamuna-juustoraaste mössö
- niin kerta kiellonpäälle...


Eilisen tähdet, a 'la 0,06senttiä,
1 kanamuna ja paljonkohan sitä juustoa laitoin? Kourallisen...
Tästä tuli 5 "leipää" = minivohvelia!

Edullista arkiruokaa
ja kyllä, meillä syödään paljon!!
Aina nälkä, arkena ja sunnuntaina,
aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla...
Kerralla teen enemmän.
Niitä sitten lounasrasioihin
ja töistä ja salilta tullessa lämmitellään
- kun on aina kauhea nälkä...
ja kyllä, meillä syödään paljon!!
Aina nälkä, arkena ja sunnuntaina,
aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla...
Kerralla teen enemmän.
Niitä sitten lounasrasioihin
ja töistä ja salilta tullessa lämmitellään
- kun on aina kauhea nälkä...



Erittäin hyviä vinkkejä jälleen, kiitos, tekee heti mieli kokeilla.
VastaaPoistaMä en kestä. 😅 En toivo mitään muuta niin paljon kuin sitä, että mulla olisi keittiössä sinun idearikkautesi, kekseliäisyytesi ja viitseliäisyytesi. T. nimim. Mitähän tänään syötäisiin. 🤪
VastaaPoista