
Isänpäivänä ruusukaalit kukki
ja nämä kukat on todella helppo tehdä.
Idea syntyi oikeastaan vahingossa,
kun leikkasin ruusukaalin kantaa LIIKAA...
sehän "satoi" terälehtensä pöydälle kukkasen muotoon
ja siitä se idea sitten lähti.
Kaikista kannat pois - hienoa juustoraastetta alle,
terälehdet kukkasen muotoon, juustoraastetta päälle
ja uuniin 200 astetta. Lienevät olleet n. 5-7min, kun alkoi reunat ruskistua.

Pikkukokit innostui leikkimään väreillä enemmänkin.
terälehdet kukkasen muotoon, juustoraastetta päälle
ja uuniin 200 astetta. Lienevät olleet n. 5-7min, kun alkoi reunat ruskistua.

Pikkukokit innostui leikkimään väreillä enemmänkin.
Mummo itte muussasi tänä vuonna värittömämpää.
Lohetkin toiveesta naturel,
kukka-& parsakaali gratiini ja sitruunainen kermakastike
ei väreillään loistaneet, mutta onneksi maultaan maistuivat.

Lohetkin toiveesta naturel,
kukka-& parsakaali gratiini ja sitruunainen kermakastike
ei väreillään loistaneet, mutta onneksi maultaan maistuivat.

Ja jälleen kerran,
Ukko yllättyi niin iloisesti.
30.kerta, kun tämä perinteinen Joulukalenteri
putkahti Ukon lahjapaketista.
Ukko yllättyi niin iloisesti.
30.kerta, kun tämä perinteinen Joulukalenteri
putkahti Ukon lahjapaketista.







Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!