Varsisellerin kaveriksi sipulia - antoivat "pedin"
täytetyille paprikoille.
Paprikoiden sisällä nyhtökauraa, shirataki-riisiä,
aurajuustoa ja potkua chilistä
Nopsa "koristelu" varsisellerin lehdin - ne oli muuten kiva raikkaita,
mutta harvoin niitä näkee nipuissa.
Ja eikun syömään....
Runebergit tässä olisi ennemmin pitänyt pyöräyttää,
mutta pikkuvieraan suuhun sopi paremmin laskiaispullat.
Ja vastaus omaan pohdintaani
- kyllä, annan varsisellerille vielä uuden mahdollisuuden
ainakin lämpimissä ruoissa!
Onko sulla jokin ruoka-aines, jonka kohdalla pohdit samaa
- miksei se maistu ja kannattaako siedättääkään?
(esim. erilaisin tavoin?)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!