maanantai 3. helmikuuta 2025

Varsisellerille mahdollisuus


Mennyt varmaan parikymmentä vuotta, ettei varsiselleriä ole tullut maisteltua.
En silti sano koskaan, "Ei koskaan!"
ja nyt kun oli S-ketjun alle euron heveissä lehdinkin varusteltuja...
niin päätin antaa sille uuden mahdollisuuden.

Muistuttaa muuten raparperiä pilkottuna.
Yhä edelleen maku raakana/tuoreena ei sytyttänyt.
Ei tosin aiheuttanut yhtä suurta inhoreaktiota
- kuin joskus ravintola-annoksen salaatissa.

 

Varsisellerin kaveriksi sipulia - antoivat "pedin"
täytetyille paprikoille.


Paprikoiden sisällä nyhtökauraa, shirataki-riisiä,
aurajuustoa ja potkua chilistä



Heitin pelille vielä loput aiemmin paahtamani kikherneet


Nopsa "koristelu" varsisellerin lehdin - ne oli muuten kiva raikkaita,
mutta harvoin niitä näkee nipuissa.

 
Ja eikun syömään....


Runebergit tässä olisi ennemmin pitänyt pyöräyttää,
mutta pikkuvieraan suuhun sopi paremmin laskiaispullat.



Ja vastaus omaan pohdintaani
- kyllä, annan varsisellerille vielä uuden mahdollisuuden
 ainakin lämpimissä ruoissa!

Onko sulla jokin ruoka-aines, jonka kohdalla pohdit samaa
- miksei se maistu ja kannattaako siedättääkään?
(esim. erilaisin tavoin?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Varsisellerille mahdollisuus

Mennyt varmaan parikymmentä vuotta, ettei varsiselleriä ole tullut maisteltua. En silti sano koskaan, "Ei koskaan!" ja nyt kun oli...