maanantai 27. syyskuuta 2021

Tänne jää palanen 💙

Mun 💙meni tänne jää!
Palanen ainakin!
 

Tätä paikkaa on mahdoton sanoin kuvata-kun sen kuvaaminen kännykälläkin on jo haastavaa! 

Tuhat upeaa kuvaa on kyllä helppo napsia ja kaikki kulkevatkin täällä känny valmiudessa-tai useimmilla kyllä kunnon järkkärit pitkine putkineen, mutta silti… 

Tämän paikan upeus ei näy kuvissa, tämä on koettava!💙




Tuulimyllyt, turkoosit kappelikupolit, valkoiset kaarikattoiset rakennukset-jossa hääparit ja varsinkin morsiamet kiipeilevät kuvauksissa! 


Vaikka olenkin levoton luonteeltani ja en kauaa malta pysyä paikoillani-niin näitä maisemia jaksan tuijottaa levollisin ja rauhallisin mielin! 

Taustalla näkyy Calteran reuna, jota pitkin kiemurtelee ylös-alas Santorinin upein vaellusreitti! 
Aamuksi  on eväät hommattu, tarkoitus lähteä tarpomaan jo ennen seitsemää-sillä varjopaikkoja 13kilsan reitin varrella on vain muutama! 
Aamupala paikka löytynee myös reitin varrelta!

5 kommenttia:

  1. Mahtavat niin kuvat kuin reissaajatkin! Mekin kävimme saarella 22 vuotta sitten mutta ei meistä (silloinkaan) ollut patikoitsijoiksi. Onnellista jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Me reissataan kiireettömään tahtiin-patikoinnissa ei ole tärkein vauhti, vaan näkeminen/kokeminen! Siihen riittää hyvin kunto ja lomalla juuri aikakin!

      Poista
  2. Teillä on siellä niin upeat ja ihanat maisemat! Kyllä tuonne on varmaan yritettävä joskus vielä, kun edellinen reisu meni pieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sartsa! Ei muuta kuin uusiksi yrittämään tänne-koronako muutti suunnitelmanne? Meilläkin perunut/siirtänyt monta-mutta jospa pikkuhiljaa seikkaileminen olisi taas sallittua!

      Poista
  3. I'm looking through these photos. Greece looks amazing!

    VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Toivon kortit

Se on ollut taas TIISTAI - koska väriä putkahti pöydän täydeltä elämään Tiistai-iltaisin kokoonnumme kirkolle samanhenkisessä seurassa "...