Puutarhalla pyörähdin perjantaina
ja sinne oli tullut ruska...
Porkkanaakin löytyi värissä jos toisessa...
Uunijuurekset suunnitteilla viikonloppuna
ja sinne oli tullut ruska...
Porkkanaakin löytyi värissä jos toisessa...
Uunijuurekset suunnitteilla viikonloppuna
Salaateista vastasi pikkukokit itse!
Melonista olisi haluttu tehdä sieniä
- mutta muotti oli liian iso tai sitten meloni liian pieni!
Miten sen nyt ottaa!!
Melonista olisi haluttu tehdä sieniä
- mutta muotti oli liian iso tai sitten meloni liian pieni!
Miten sen nyt ottaa!!
Lohipata sai meidän raadin mielestä erittäin onnistuneet kyytipojat.
Ei se kesäkurpitsasato ole vieläkään taputeltu...
Joten sileitä seteleitä syntyi parikin pellillistä
emmentaalin päälle - yrttien alle.

Joten sileitä seteleitä syntyi parikin pellillistä
emmentaalin päälle - yrttien alle.

Vartin verran 200asteessa ja juustot jo kivasti ruskistui reunoilta
- eli olivat kypsiä kuperkeikkauttaa.
- eli olivat kypsiä kuperkeikkauttaa.
ja leivittää juustopuolelle täytteet:
pinaattia, kylmäsavulohta, avokadoa ja suippopaprikaa
majoneesin jämään raastoin pari
hieman nahjistunutta porkkanaa
ja sekoitin repaleiset lohen reunat

Jo oli "setelipino" simmoinen, että sopi kääriä!
pinaattia, kylmäsavulohta, avokadoa ja suippopaprikaa
majoneesin jämään raastoin pari
hieman nahjistunutta porkkanaa
ja sekoitin repaleiset lohen reunat

Jo oli "setelipino" simmoinen, että sopi kääriä!
Hieraisin aamusilmiäni kun juuri äesken kirjoitin omaan blogiin löytyneistä seteleistä , että mitäs tämä nyt sitten on :-))).
VastaaPoistaNo täältähän löytyi TOSI hauskoja juttuja; kerrassaan vertaansa vailla. Ja noilla saa kyllä lapset, miehet tai kaikki vihanneksia karttavat syömään ihan jo huomaamatta niitä.
Vakavasti ehdotan jonkinlaisen kirjan tai muun tiedotteen :-) julkaisemista sillä niin monet noista ruokajutuistasi on kyllä tosi hienoja sekä visuaalisesti että uskon myös että herkullisen makuisia. Kivoja ohjeita vaikka lasten kekkereihin tai mihinkä tahansa juhlaan tai ihan arkeenkin.Pistä harkintaan !
Ihanat syksyn värit näissä. Vesi kielellä pitää katsoa. Olet kyllä mahtava kokki.
VastaaPoistaTeillä on oikein 6 tähden Michelin -ravintola! Kaikenlaista herkkua! Miten tuollaisia edes keksii tehdä?? Minulla menee puihin jo katsellessa, että miten tuollaisia saisi aikaiseksi. En mitenkään. Kaivan kaapista pinaattikeiton ja syön sen. Saatan laittaa raejuustoa päälle, kuten Kukkapilli opetti.
VastaaPoistaKesäkurpitsaa jo kerran ostin seteleiksi, mutta hukka söi ne ennen uunia. Ei rahat pysy mun huushollissa. Josko tänään kuitenkin kolikkoja koittaisin rustata.
VastaaPoistaKesäkurpitsaa tulee joskus ostettua, mutta se valmistaminen ... Kiitos vinkistä ja mukavasta postauksesta.
VastaaPoistaNäistä sun ruokajutuista tulee aina ihan hirveä nälkä! Naminaminami, varmasti maistui.
VastaaPoistaOletpa paljon kaikkea ihanaa saanut aikaiseksi, nam!
VastaaPoista