Keltuaiset pois ja keltuaiset takaisin pursottimella kera majoneesin.


Ehkäpä tulee leikiteltyä kanamunilla jatkossa enemmänkin - erilaisin koostein...
ajattelin jo avokadotäytettä. Olisko "keltuainen" sit VIHERIÄINEN?
Kaalikääryleitä - kylmänä & kuumana.

Ahvenfileet pyörittelin Ruovedenherkun kalamausteseoksessa,
jossa pikkuisen mukana
gluteenitonta Durrajauheseosta.
Pannulla tietty reilusti voita ja suihkaus rypsiöljyä, ettei roiski.

Tuli ihan lapsuus mieleen - meillä oli tosi usein paistettua kalaa
tai no KALAA muodossa jos vaikka missä!
Bon Apetit....
KotoSuomen Pääsiäinen taputeltu ja syöty!!
Nam miten herkulliset kuvat ♡
VastaaPoistaKiitos Suvi!
PoistaOi hyvänen aika mitä herkkuja!
VastaaPoistaIhailen sinun ideoittesi, taitojesi ja energiasi määrää... ja vähän kadehdinkin. :)
Mukavaa viikonloppua!
Voi Sara - kiitos... se on se räpeltäminen niin mielipuuhaa keittiössäkin!
PoistaJo on herkkuja vaikka kuinka paljon. Meillä ei noin runsasta pääsiäispöytää kyllä ole. Ihanaa viikonlopun jatkumista sinulle!
VastaaPoistaPiti Pääsiäistä päästä laittamaan... niin kivaa väriloistoa kevääseen... oikeana pääsiäisenä istutaan itse vain valmiille.
PoistaUpea kattaus ja mitkä herkut, vesi ihan herahti kielelle.😋Tuo Pääsiäissalaatti oli kyllä kaiken huippu, niin kaunis😍 Meillä syötiin paljon kalaa kun olin lapsi, sillä iskä oli kova kalamies. Hyvää Pääsiäisen odotusta!🐣
VastaaPoistaMinutkin on vallan kalalla kasvatettu - ja se on yhä mieluisinta.... voisin elää pelkällä kalalla!
PoistaTomaattitulppaanit - söpö keksintö 🌷 Pääsiäisen keltainen lautanen - lempivärini 💛
VastaaPoistaKananmunista tykkään kaikissa muodoissa 🐣 Oletpa saanut puolikkaat houkuttelevan näköisiksi!
Kala maistuu myös 🙂
Kevään värejä on kiva tarjoilla...
PoistaJopas olikin upea varaslähtö !! kaikki näyttää niin herkulliselta ja kauniilta.
VastaaPoistaRapsakat ahvenfileet ja pekoniin käärityt jutut . NAM NAM .
Ja miten salaattikin saa niin juhlavan ilmeen kun sen osaa kauniisti koristella.
Tulin oikeastaan tänne sanomaan vain sanan Bingo ja törmäsinkin noin ihanaan ruokatarjoiluun.
Aurinkoista ja iloista pääsiäisen odotusta !
Kiitos - ja kiitos ihanasta BINGOstasi - sitä olen niin innolla ja jännälläkin seurannut, hih...
PoistaIloa ja väriä Pääsiäiseen... meillä on 16astetta lämmintä.... uskomatonta!
Voi-voi kun on taas monta herkkua:) Kaikki maistuis mullekin:) Toistan taas; ihailen kekseliäisyyttäsi!
VastaaPoistaÄskeisen kirjoitti Irma
VastaaPoistaKaunis kiitos Irma kommentistasi... keväällä on kiva herkutella väreilläkin!
PoistaHieno ateria. Mitähän sitten varsinaisena pääsiäisenä nähdäänkään?
VastaaPoistaHih - kiitos... varsinaisena pääsiäisenä taitaa näkyä vain 🚲🚲
PoistaLiian herkullista... Vesi kielellä selasin kuviasi, ne ovat tasokkaita. Kiitos postauksestasi :)
VastaaPoistaOi sinua - tasokas, hih... sellainen ruoalla leikkijä minä vain olen!!
PoistaUpeita pääsiäisherkkuja! Nousi hetki sitten ruokapöydästä mutta silti minulle tuli nälkä kun katselin näitä ihania
VastaaPoistaruokakuvia. Hauska idea nuo "kylmät kaalikääryleet". Pääsiäissalaatti oli ihania kukkia, joita itsekin olen joskus
taiteillut ja kurkusta vihreitä ruusukkeita. Minulla on vielä ihan suunnittelun asteella pääsiäisaterian ruoka.
Leppoisaa pääsiäisviikkoa ja pääsiäisen odotusta - meillä ei käynyt yhtään virpojaa - tylsää!
Minä selviän helpolla tämän pääsiäisen ruoissa, ne olivat tosiaan tässä jo kaikki...
PoistaLeppoisaksi Pääsiäisen tekee loma, muutaman päivän kun vielä jaksaa ahertaa "kaikki pakolliset alta pois"...
Kellokeskiviikkona kurkin jo ahkerasti kelloon, ettei mene ylitöiksi!! Nautinnollista Hiljaista viikkoa ja auringonkeltaista pupujen ja tipujen aikaa!! Meilläkin kävi vain omista lapsenlapsista pari nuorinta... asuinympäristömme on vanhentunut - kuten me itsekin!!
Voi mitä herkkuja! Minun kutsuni oli varmaan posti taas hukannut, kun en taaskaan ehtinyt teidän kanssanne syömään 😉😉
VastaaPoistaHih - on se toi postinkulku surkeeta.....
PoistaOliko tämä harjoituspääsiäinen sitä oikeaa pääsiäistävarten? Herkkuja oli niin monen sorttista, että laskuissa sekosin. Sinulla mielikuvitus asenna keittiössäkin, sekä iso annos taitoa.
VastaaPoistaNyt ei ollut harjoitus - vaan vietimme oikeasti jo Pääsiäisen "pois päiväjärjetyksestä" läheisten kanssa - kun me huidellaan muilla mailla oikeana Pääsiäisenä... Monta vajaata viikkoa peräkkäin tarjoaa kivan loman vähemmillä lomapäivillä. Iloista ja auringonkeltaista pupujen ja tipujen aikaa sinulle toivotellen!!
PoistaKala, melkein mikä vaan, on herkullista vihersalaatin kera.
VastaaPoistaHyvää pääsiäisen aikaa ❤️
Mullakin taitaa olla vain lipeäkala mikä ei uppoa, ei sitten millään - muutoin voisin varmaan elää pelkällä kalalla.
PoistaHyvät herkut, kyllä noita kelpaa syödä. Ihan ekana iskisin kiinni noihin ahveniin. Olen monesti miettinyt, että on mukavaa kun voi syödä kalaa, ei ole riesana kihtiä tai kala-allergiaa.
VastaaPoistaTotta - isälleni kehittyi myöhemmällä iällä kihti ja kun oli aina kala ollut pääravintoaine, niin voit kuvitella...
PoistaVärikästä ja herkullista. Nam!
VastaaPoistaTäytyypäs katsella kaupasta tuota Ruoveden Herkun kalamaustetta.
Ruoveden Herkulla on ihanat mausteet... markkinoilla/tapahtumissa ovat ahkerasti pusseineen... Ruovedellä oltiin viime kesänä, niin siellä oli kaupassakin - meidän S-marketissa ei kyllä ole. Jos löydät, niin kokeiles Karhunlaukkaa, namskis - sopii niin moneen!
PoistaAi jestas mitä herkkuja. Minäkin kävin kaupassa ja ostin tarvikkeita jos jotakin.
VastaaPoistaMe yritetään tyhjentää jääkaappia... koti-Pääsiäinen oli jo!!
PoistaVoi jestamandeera mitkä herkut!
VastaaPoistaSinä se Enkuli asut siellä parhaiden ahvenvesien äärellä...
PoistaMahtavan näköisiä ruokia! Olet kyllä ihan mahdoton taikasormi keittiössäkin! Katsoin noita munanvalkuaisia luullen niitä ensin kuoriksi. Ehdin jo ajatella, että mitähän sinä niistä kuorista teet.... oletko tehnyt koskaan munankuorimosaiikkia?
VastaaPoista