maanantai 1. huhtikuuta 2024

95- vai 59?


Kevään synttärisankarit on juhlistettu....
 Kaikki loput rakkaat ja läheiset ovatkin "keskittäneet" synttärinsä kesään.


Muu suku on tosiaan "ängennyt" syntymään kesällä...
ja niinkuin kesässä olisi paljon päiviä - niin moni on tunkenut vielä samaan päivään...
ja reilun tunnin "ohi".

Ukkokulta ja vanhin tytär ovat syntyneet samana päivänä,
sai siis synttärilahjaksi ensimmäisen lapsen. 
Vanhin lapsenlapsikin meinasi syntyä samana päivänä...
meni vain 1h12min seuraavan päivän puolelle.

Samainen päivä on vielä appivanhempieni hääpäivä...
saivat siis 2-vuotis hääpäivälahjaksi pojan...
30-vuotis hääpäivälahjaksi ensimmäisen lapsenlapsen
ja onhan kyseinen päivä vielä isäni nimipäivä...
joten juhlanaiheitta kerrakseen...

"Kummitteleeko" teidän suvussa joku päivä... 

Suut makiaks siis...
ja hassun hauskaa Aprillipäivää!!

 

23 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta! Muistin kyllä siirtää kellot ja kalenterin sivun, mutta en aprillipäivää. Minulla kun ei juurikaan ole sukua, niin 'vain' Poikani syntyi isänsä nimipäivänä. Hyvää alkanutta huhtikuuta! Aurinko paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös kaikkea hyvää juuri startanneeseen uuteen kuukauteen.... K-E-V-Ä-T-!!

   Poista
 2. Onpas hauskoja sattumia. Tyttäreni ja hänen miehensä synttärit ovat samana päivänä (eri vuonna syntyneet). Setäni ja lapsenlapseni juhlat ovat samana päivänä, ikäeroa tasan 80 vuotta 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osumia päivien suhteen teilläkin... itseasiassa meillä vielä yksi lisää, iltatähtemme ja toinen vävymme myös syntyneet samana päivänä. Vuosissa toki eroa kaikilla meillä....

   Poista
 3. Hauskat kakut! Hyvää aprillipäivää ja huhtikuuta!

  VastaaPoista
 4. Olettepa säästäväinen perhe 😂 - kaikki juhlat kerralla.
  Meillä on "erikoisia" sattumia: minun, serkun pojan syntymäpäivä ja isänsä nimipäivä on samana päivänä, ja tällä serkun pojalla ja Ötökkätutkijalla on sama nimi 😊 Kun mummuni vielä oli elossa, oli kahden päivän sisällä neljät juhlat: mummun nimi- ja syntymäpäivät, tädin syntymäpäivä ja enon nimipäivä. Ja pappa sai aikanaan Pojan syntymäpäivälahjaksi muutaman päivän etukäteen.
  Muuten kyllä menee samana päivänä useammat synttärionnittelut eri osoitteisiin, tai sitten on jonkun synttäripäivänä tapahtunut jotain muuta muistoihin jäänyttä.

  Äiti rakastui korttiin - kiitos sinulle jälleen kerran 🧡🧡 Oikea päivä on huomenna, mutta me kävimme kakkukahveilla jo lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... lasten mielestä on aina ollut tylsää juhlia "kahdestaan" tai jopa kolmestaan, nelistään....
   No - sama on ystäväperheessä, kun syntymät on osuneet joulun kanssa yksiin... ei jälkikasvu ole sielläkään ollut innoissaan...

   Ihana kuulla äitisi kommentti ja onnea hänelle vielä täältäkin JUURI TÄNÄÄN!!

   Poista
 5. Hyvää syntymäpäivää kaikille keskitetysti ;)

  VastaaPoista
 6. Apua, en muistanut aprillipäivää. Nyt pitää olla varuillaan loppupäivä. Meidän suvussamme tai perheessämme ei ole taikalukuja. Ainoa ehkä tällaiseksi luokiteltava on, että minä ja mieheni olemme molemmat syntyneet 14. päivä, eri kuukausi ja eri vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - taikuudelta jo tuntuu.... kun olisi niitä muitakin päiviä vuodessa, mutta toisaalta näin aikuisena kiva jo juhlia yhdessä.... jälkikasvu on ollut toista mieltä! Menitkös "lankaan"?

   Poista
 7. Jopas on teidän suvussa tähdätty tiettyihin päiviin! Minäkin kyllä onnistuin syntymään vanhempieni hääpäivänä, mutta muuten meillä ei ole tuollaista. Minulla sattuu olemaan ystäviä, jotka ovat syntyneet samoina päivinä, vuodessa on pari sellaista syntymäpäiväsumaa. On kyllä paremmat mahikset muistaa ystävien synttärit, kun on monta samalle päivälle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että helpottaa muistamista "keskittymät" ja näin aikuisena jo juhlien suhteenkin...

   Poista
 8. Kiitos kumpikin luku käy! Ihmeellisen monelle teidän suvussa on siunaantunut noin sama merkkipäivä. Oisko asiaa ennätysten kirjaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - Guinnesin ennätykset lienee niin suuria, ettei meillä riitä siihen edes suku...

   Poista
 9. Kivan näköiset kortit. Onnea molemmille roppakaupalla! Aloin oikein miettiä noita päivämääriä, mutta eipä taida meidän lähipiirissä olla tunkua samalle päivämäärälle juhlijoilla. Joitain nimipäiviä on tietty samana päivänä, kun on samoja tai samantapaisia nimiä osunut porukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - nimien periytyminen suvussa on muuten toinen juttunsa... ennen taisi olla yleisempää - nyt taas muodissa vallan "uudetkin nimet"

   Poista
 10. Jopas on nyt keskittyneet juhlat teillä saman päivän ympärille :)
  Siihen nähden kuinka pieni suku minulla on niin, hyvin on onnistuttu satuttamaan peräkkäisille päiville synttäreitä. Meidän esikoinen ja kuopus viettävät synttäreitään peräkkäisinä päivinä, samoin Hra Kepponen ja hänen veljenpoikansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteisiä juhlia siis ollut teilläkin... no - synttärit sentää kaukana joulusta on parempi yhdessäkin... Ystävän perheessä keskittymään jouluun.... siellä on enemmän nurinaa, ettei kukaan muista synttäreitä...

   Poista
 11. Ihanat, sankareiden näköiset kakut! Meidän lapsukaisella on "riski" syntyä samana päivänä joko äitini äidin tai hoitohevosteni omistajan kanssa, saa nähdä, miten käy. :)

  VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

3kuvaa kesäkuulta

Kokolailla matkafiiliksissä ollaan yhä... kesäkuun kuvatkin napsittu Afrikasta, kesäkuun alussa Komeita "Koita" löytyikin ja haast...