Kiusaus hauesta ja kukkakaalista
- makua lisäämässä sipuli, fetajuusto ja pekoni.
Jättikukkakaalista isommat lohkot kalan alle
-loput silppusin ihan muruksi.
Pannulla oli jo pari pekonisiivua ja iso sipuli kuullottumassa-sinne kukkakaalimurut joukkoon ja puoli purkkia fetajuustoa!
”Mössöllä” peittelin hauen ja sipuliruokakermaa hieman reunoille!
Uunissa muhi reilun puolituntisen
- tykättiin!
Iltapalaksi suippopaprikat uuniin!
Mulla lienee joku ”mössövaihe” päällä!
Kyllä on mössöilyruuat herkullisen näköisiä! Maistuisi minullekin!
VastaaPoistaVoi kiitos Tarja! Sinä osaat upeasti ohjeista tehdä
Poista- minä totaalisen suurpiirteisenä luonteena olen aivan onneton ohjetta seuraaja...
ainesten mittaaminen varsinkin nostaa kyvyttömyyteni esille - siksi yhtäkään kuivakakkua en ole onnistunut koskaan saamaan onnistumaan ja 30-vuotta sitten luopunutkin niiden teosta, aina vain silmä-käsi tuntumalla; siten olenm elementissäni keittiössäkin!! Ja heh heh... kahta kertaa en onnistu itsekään samanlaista tekemään....