lauantai 19. maaliskuuta 2022

”Mössöilyä”

Kiusaus hauesta ja kukkakaalista
- makua lisäämässä sipuli, fetajuusto ja pekoni.
Jättikukkakaalista isommat lohkot kalan alle
-loput silppusin ihan muruksi.
Pannulla oli jo pari pekonisiivua ja iso sipuli kuullottumassa-sinne kukkakaalimurut joukkoon ja puoli purkkia fetajuustoa!


 ”Mössöllä” peittelin hauen ja sipuliruokakermaa hieman reunoille!

 Uunissa muhi reilun puolituntisen
- tykättiin!

Iltapalaksi suippopaprikat uuniin! 
Mulla lienee joku ”mössövaihe” päällä! 
Broilerin jauhelihaa, munakoison puolikas ja punaista Pirkka salsaa puoli purkkia pannulla mössöksi
Jatkoon menee ehdottomasti nämäkin!

 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on mössöilyruuat herkullisen näköisiä! Maistuisi minullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tarja! Sinä osaat upeasti ohjeista tehdä
      - minä totaalisen suurpiirteisenä luonteena olen aivan onneton ohjetta seuraaja...
      ainesten mittaaminen varsinkin nostaa kyvyttömyyteni esille - siksi yhtäkään kuivakakkua en ole onnistunut koskaan saamaan onnistumaan ja 30-vuotta sitten luopunutkin niiden teosta, aina vain silmä-käsi tuntumalla; siten olenm elementissäni keittiössäkin!! Ja heh heh... kahta kertaa en onnistu itsekään samanlaista tekemään....

      Poista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Timanttinen Kauriin kääntöpiiri

Timanttisiin hetkiin on ihana palata paperillakin. Rovaniemen Napapiirillä on tullut käytyä useinkin, mutta Kauriin kääntöpiirin saavuttamin...