tiistai 17. marraskuuta 2020

Peurojen Jouluinen taival

Tästä tuikkuikkuna-kortista taisi tulla tämän joulun suosikkini. Josko saisi kulutettua jouluisia kuviopapereitakin pois nurkista. Kannen (näkyvimmän osan) kuitenkin mieluummin mömmöilen saadakseni paremmin oman käöden jäljen näkyviin. 
Tuollainen reilusti kohoava eXpandIt-mömmökin tullut joskus hankittua. Nyt vetelin sitä reilusti palettiveitsellä suoraan pohjaan, kuivaten/kuumentaen kohosi jättäen hauskan, kuin rapatun talon pinnan.
Sinne tänne valkoista helmiäismaalia ja sirottelin vielä "lumeksi" valkoista hilekohojauhetta päälle. 
Peura pariskunta embossattu, jotta sain päät haluamaani suuntaan.... 
Stanssikuvioissa häiritsee, jos leikkauspinta näkyy ns. väärinpäin. Kohojauheella se on helppo piilottaa ja kivan eläväinen pintakin syntyy samalla. Tuplastanssaus tummanruskeasta, että erottuisivat taustasta. Vähän niinkuin varjot! 


Liitän työni mukaan seuraaviin haasteisiin:
Frilly&Funkie-Celebrate
BastelTraum.-95-Winter

21 kommenttia:

 1. Stunning and wonderful card. Deer family in a beautiful Christmas-tuned still life. An interesting idea with a light makes the card a great Christmas decoration. Thank you for sharing with us at CCAYR. We hope you will join us for future challenges. Martina - DT

  VastaaPoista
 2. Kaunista askartelua taas! minä olen tehnyt jo kortit, kunhan saan laitettua blogiin,onpahan valmiina sitten kun lähetän niitä, mikä päivä lie joulukuusta kun ne pitäis laittaa?
  pian tuo marraskuukin on mennyt, ensi viikolla täytyy käydä kinkku ostamassa pakkaseen, ja jo laatikoitakin on lähikaupassa.Joulu merkitsee minulle vain hyvää ruokaa, ja kun lapset käy syömässä, ja jotain pientä lahjaa, niin se on siinä.
  Se joulun tuntu tulisi jos olisi lunta puissa ja maassa, mutta kohta varmaan kirsikan kukat kukkii aurajoen rannalla,kun nytkin on +10 astetta lämmintä, viime vuonna ne kukki helmikuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkerana olet ollut - mulla jäänee taas omat kortit viime tippaan tai tekstari-tervehdyksiksi.
   Meillä ei ole muuten koskaan ollut kinkkua... Saksantilan kalkkunalla menty vuosikymmenet ja laatikotkin on muuttuneet juures"ranskalaisiksi" - niin maistuu kaikille jälkipolvillekin ja itseasiassa en ole ittekään koskaan tykännyt laatikoista, mutta JOULSTA TYKKÄÄN lumella tai ilman... ei oikeastaan ole edes väliä... jotenkin se kiireetön yhdessäolo tekee sen jouluntunnun - muuta ei tarvita!!

   Poista
 3. Vau! Aivan mielettömän hieno! Upeita yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset kehuista sinne pöydänkulmalle, jossa syntyy myös upeuksia ahkerasti

   Poista
 4. Kiva kortti, mahtava toi kohomömmö. Mullakin on tuota, mutta olen tehnyt vain lumisadetta, mutta noin paljon en ole uskaltanut kokeille. Tuosta tuli tosi kivan näköinen, taidan kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija... mulla taasen lumisade oli sellaista rankkaa RAEKUUROA.... tuli aina jättimäisiä, joten siksikin innoistuin mieluummin rappaamaan....

   Poista
 5. Hi,
  this is such a stunning creation.
  I love how it lights up and your gorgeous design.
  Beautiful poinsettia and foilage too.
  Thank you for joining the MAWTT Challenge.
  Lots of crafty love. Jenny L. DT

  VastaaPoista
 6. Voi näitä sinun korttejasi, kun ne on aina niin upeita, niin kuin tämäkin. Inspiroivaa marraskuuta <3

  VastaaPoista
 7. Fabulous easel card love the texture and the beautiful deer and embellishments-looks really beautiful lit up.Thank you for joining us at Daisy Chain
  Carol DT x

  VastaaPoista
 8. what a beautiful and amazing card, it's absolutely gorgeous even before you light it up, but that takes it to the next level and beyond! so pleased you could celebrate the Midnight Clear with us at JINGLE BELLES!

  VastaaPoista
 9. How FABULOUS is this!!
  So glad you have shared this with us at 613 Avenue Create.
  Please come back again!
  The best of luck with your entry.
  Stay safe and well.
  Jackie, DT member at 613 xx

  VastaaPoista
 10. the twinkle of the star is magical ... thanks for joining our CLEAR-ly Christmas at Jingle Belles.

  VastaaPoista
 11. Beautiful! Thank you for sharing with us at The PIP Challenge

  VastaaPoista
 12. Wau!Tämä on upea jo näin ja varmaan tuikku tuo oman lisänsä.

  VastaaPoista
 13. What an imaginative way to add to your special card by adding the light inside it. It looks so beautiful both in the daylight and when darkness falls. Thank you so much for joining in with us at The Funkie Junkie Boutique Challenge blog x

  VastaaPoista
 14. Congratulations! You were selected as a Top Rocker at 613 Avenue Create for the week of November 15 - 21, 2020! Thanks so much for your awesome submission to our challenge! Please stop by our blog to grab your badge!

  The 613 Avenue Create Design Team

  VastaaPoista
 15. This is such a wonderful card! I'm so happy to see your name come up as one of the top choices at The Funkie Junkie Boutique challenge blog!

  VastaaPoista

Kiitos kun poikkesit sivuillani;
jotta minäkin siitä tietäisin, niin pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Poluilla muistojen

”Mistä kaikki alkoi, se on salaisuus… ” Eipäs olekaan enää tämän postauksen jälkeen…  sillä kesäloman ensimmäisenä päivänä polkaisimme synny...