vihanneslaatikossa vaikka mitä, joten mitähän tekis iltapalaksi?
Idea oli kääriä kasvistäytteisiä dolmarullia ja sitoa ne kiinni kesäkurpitsa nauhoin,
mutta eipäs se kerä ollutkaan varhaiskaalia, vaan salaatinkerä.
Joka näytti kaikenlisäksi ihan ruusulta. Ja siitä se idea sitten lähti.
Kukkakaalit murusiksi, samoin sipuli ja paprikat. Pannulle hieman pehmenemään ja mozzarellaa+ kapriksenlehtien lientä "soosiksi"
Mozzarella suli nopeasti ja kiinteytti kasvimurut - sit vaan mössöä ruusun sisään ja kesäkurpitsa nuppuja cocktailtikuin tukemaan, että iso ruusu pysyy pystyssä.
Maistoin jo ja hyvää oli näinkin, joten nyt mietintämyssyssä, että uuniin vai ei?
Sen tiedän, että kauniimpi on näin - mut ehkä sittenkin pienellä paahdolla maukkaampi!!
Heleää helatorstaista - ihanaa kun on ylimääräinen vapaa keskellä viikkoa
- vaikka perjantaina taasen työt kutsuukin!!
Sen tiedän, että kauniimpi on näin - mut ehkä sittenkin pienellä paahdolla maukkaampi!!
Heleää helatorstaista - ihanaa kun on ylimääräinen vapaa keskellä viikkoa
- vaikka perjantaina taasen työt kutsuukin!!
Tulipas nätti innovaatioeväs!
VastaaPoistaIhana kommentti, kiitos!! Tuo "Innovaatioeväs" - saako käyttää?
PoistaSopii nimittäin osuvasti meikäläisen kokkailuihin tuon tuostakin!!
Ihana ruoka.
VastaaPoistaKiitos Repu - uunissa käyneenä oli kyllä aika kurttuinen, mut niin on syöjänsäkin !!
PoistaSiinäpä syötävän näköinen kaunokainen!
VastaaPoistaTos-tos Sartsa... popsittua tuli ja toistenkin hieman erilail jalostettuna noi salaatin lehdet alla on seuraava innovatiivinen plääni!!
Poista