Pellillinen broiskun jauhelihaa peitettiin tomaatein, kevätsipulin varsin, Burrata-juuston
+raasteet vielä Emmentalia ennen "uuniin sukeltamista!"!
jossa broiskun jauhelihaan sekoitin pussillisen sipulikeittojauhetta ja 2kanamunaa.
Päälle sitten raidoittain täytteet + juustoraaste
ja uunissa puolisen tuntia 200asteessa.
Joko mun vohvelit tulee ulos korvistakin?
Tuli vaan mieleen, kun Stansta kyseli juuri blogissaan,
että mitä AINA LÖYTYY JÄÄKAAPISTAsi?
Meillä löytyy AINA vohvelitaikinaa
- ainakin mulle joku omintakeinen "mössö".
Tällä kertaa kanamunien kaverina tuollaista kuohkeaa tuorejuustoa,
jossa on oikeasti aurinkokuivatun tomaatin maku- ja tuoksukin mukana.
Oli vaan sen verran löllöä... että oli pakko lisätä tavallista juustoraastetta.
Sillä ensimmäinen vohveli ei kokonaisena raudasta irronnut...
Ja siinä ne suoraan sanotusti sydämmellisesti ja söpösti yhdessä paistuvat...
Kuunnelkaas, kun juttelevatkin paistuessaan...
Näistä voi tehdä tikkareitakin...
Mullehan vohvelit on "leipää", eli päälle salaatinlehti, juustoa, tomaattia, paprikaa, kurkkua
avokadoa jne. -
Tälläkertaa kelpasi makeanakin...
kun oli näin ihanan värikkäät päällysteet!
Oi hyvänen aika, mitä herkkuja! Nyt tuli nälkä.
VastaaPoistaMukavaa, makoisaa ja jännittävää viikonloppua!
Kiitos - sinne myös makoisaa Laskiaista ja Päämiehen vaihtumisen viikonloppua!!
PoistaSain idean sun vohveleista , rupeen paistaa paistinpannulla "mössöjä" kanamuna vaan se pääaines ja sinne heittelen mitä kaapista löytyy . 😆😆😆
VastaaPoistaJeeeee.... toi on just parasta kokkailua munkin makuun, eli mitä kaapista löytyy ja sitä ennen mitä puutarhalta ja kaupasta halvalla löytyy....
PoistaOnpas taas ihanat herkut. Vesi valuu kieleltä, vaikka maha on pullallaan tekemääni kaalilaatikkoa. Kaali on ihanaa- kuten olen huomannut sinunkin herkuistasi kaalin monikäyttöisyyden.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua teille.
Juuuu - KAALI..... 🥬💚💚💚💚💚
PoistaKäteviä nuo sinun "koko ateria yhdellä uuninpannulla". Ehkä pitäisi kokeilla.
VastaaPoistaKokeile ihmeessä - helppoa.... mennyt meillä ainakin jatkoon.. ja mitä vaan voi heitellä päälle.
PoistaMeillä menyyt suunnitelee lähi-Puutarhan ja lähikaupan tarjoukset, en minä itte...
Voi namskis sanon minäkin😋
VastaaPoistaSellaset herkku tarjottavat lävähtivät esille.
Olet kyllä huippu kokki, teidän keittiössä
syntyy vaikka mitä.
Ja jopa juttelevat vohvelit paistuessaan😂
Lupsakkaa viikonloppua!
Tähän voisin sanoa, että en se minä ole, se on lähikauppa ja lähi-puutarha tarjouksineen... ne suunnittelee meidän menyyt!
PoistaLupsakkuutta sinnekin... me ollaan ihan just Isolla kirkolla!!
Sydämelliset vohvelit, jalassa tohvelit, kun aamulla niitä paistetaan... 🎼
VastaaPoistaVohvelit laulaa lal lal laa 😀
Tohvelit olis kyllä saanut aamulla olla... mittari näytti -18,2... keittiön laattalattia ei lainkaan pakkasystävällinen, vaikka lattialämmitys onkin.... Ollaan muuten ihan just "teidän nurkilla" - aikomus poiketa siellä Simonkadun satumaailmassakin - kiitos vinkistä!
PoistaSimonkadulla on se askartelukauppa Sinelli ja ihan lähellä, Annankadulla, kun kävelette Simonkatua ylös ja käännytte oikealle, Annankadulle, siinä on toinen askartelukauppa, Askarelli, lähellä Kampin sisäänkäyntiä. Toivottavasti nautit käynnistä ❤️
PoistaKiitos Rita - hyvin löytyi ja itseasiassa on tullut käytyä aiemminkin. Vantaan Variston Sinelli on ollut ihan "pyhiinvaelluskohde", hih... keskustassa suosikkini Anders Meder Lönnrotinkadulla - oli aiemmin Turussakin, muttei enää ☹️
PoistaAskarelli olisi ollut uusi tuttavuus - mutta en nyt tuhlannut kallista yhdessäolon aikaa näihin "mun juttuihin" - sillä tilbehööriä löytyy kyllä vaikka ja kuinka jo kotoa... hih... kankaankovetusaine kuitenkin jäi kutkuttamaan...
Ihania herkkuja. Tuli vesi kielelle.
VastaaPoistaOn se kiva kun ruoasta tulee vesi kielelle... siihen on aina pyrkimys.... tärkeä elementti tuo sapuska elämässä!! Hih...
PoistaNiin maistuvan näköiset herkut, että mieli tekee maistaa. Jahka isompaan maalikylään pääsen, niin tuollaisen vohvelikoneen haluan hankkia. Ennen joulua paistoin usein banaanilettuja, nekin paistuis vohveliraudalla helpommin.
VastaaPoistaVohvelirauta on kyllä niin kätevä - ihan vaan ittelleenkin tehdä 1 tai 2... lämpimäiset ja mulla ainakin taikina (=mössö) jääkaapissa säilyy 4-5 vrk... joskus jatkankin.... Ukkokultakin oppinut paistamaan omansa. Onhan paistinpannukin kätevä, mutta vohveliraudalla jotenkin niin paljon huolettomampaa, ei pala.... ei tarvi käännellä... uskon myös olevan terveellisempää!
PoistaOotpa sinä melkoinen kädentaituri tässäkin lajissa! Herkullisen näköisiä kaikki - voisin tulla teille syömään :)
VastaaPoistaHih - ruokavieraat on kyllä mukavia.... viihdyn keittiössä - varsinkin kun saa räpeltää ihan omanlaisiaan kokeiluja!
Poista😋
VastaaPoista😋
PoistaKylläpäs on puheliaat vohvelit tulossa :) Ai, että tekee mieli vohveleita nyt. Meillä on aina kotona niitä vohvelijauhopusseja. Aikoinaan kaupassa naureskeltiin, että kuka uusavuton niitä ostaa, mutta ollaan todettu ne tosi käteviksi etenkin mökille mukaan ja ihan vaan kotikäytössäkin.
VastaaPoistaHih - ja minä en ole kuullutkaan vohvelijauhopusseista!!
Poista