lauantai 19. maaliskuuta 2022

”Mössöilyä”

Kiusaus hauesta ja kukkakaalista
- makua lisäämässä sipuli, fetajuusto ja pekoni.
Jättikukkakaalista isommat lohkot kalan alle
-loput silppusin ihan muruksi.
Pannulla oli jo pari pekonisiivua ja iso sipuli kuullottumassa-sinne kukkakaalimurut joukkoon ja puoli purkkia fetajuustoa!


 ”Mössöllä” peittelin hauen ja sipuliruokakermaa hieman reunoille!

 Uunissa muhi reilun puolituntisen
- tykättiin!

Iltapalaksi suippopaprikat uuniin! 
Mulla lienee joku ”mössövaihe” päällä! 
Broilerin jauhelihaa, munakoison puolikas ja punaista Pirkka salsaa puoli purkkia pannulla mössöksi
Jatkoon menee ehdottomasti nämäkin!

 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on mössöilyruuat herkullisen näköisiä! Maistuisi minullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tarja! Sinä osaat upeasti ohjeista tehdä
      - minä totaalisen suurpiirteisenä luonteena olen aivan onneton ohjetta seuraaja...
      ainesten mittaaminen varsinkin nostaa kyvyttömyyteni esille - siksi yhtäkään kuivakakkua en ole onnistunut koskaan saamaan onnistumaan ja 30-vuotta sitten luopunutkin niiden teosta, aina vain silmä-käsi tuntumalla; siten olenm elementissäni keittiössäkin!! Ja heh heh... kahta kertaa en onnistu itsekään samanlaista tekemään....

      Poista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!