sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Kantapään kautta...

Siitä tuli 33-vuotta kun hankin tämän jalkapohjaleiman... sillä on "ilmoiteltu" syntyneeksi tai kutsuttu ristiäisiin varmaan kaikkia lapsiamme ja osaa lapsenlapsistakin... se on päässyt myös jokaisen albumiin.... ja nyt pariin ATC-korttiin, jonka idea on pitkään kytenyt mielessäni.

Gelatos ja Distress-liidut ovat myös saaneet viipyä jo pitkään pöydälläni... samoin sanakirja.
Ja kuinkahan moneen muuhun työhön taas syntyikään tekstejä, kun ihanille jalkapohjille halusin värikkään taustan... Elämän jokaista väriä pitäisi maistaa... ja uskaltaa astua...
Filosofinen minäni täällä taasen tekee tulkintoja omasta taiteesta!!

Huomattavasti järkevämpää olisi ollut tehdä ensin taustat ja sitten leimata,
mutta pitihän se kokeilla taas toisin päin... enhän se minä olisikaan ellen kaikkea yrittäisi "kantapään kautta" ja sitäpaitsi... nuo sanakirjan sanat eivät olisi saaneet noin ihania värireunoja  ilman tätä "tekniikkaa"




Mukaan:
StampingSensation-Make-it-colourful

3 kommenttia:

  1. A beautiful riot of colour and lovely quotes, thank you so much for joining in with our 'Colourful' theme at Stamping Sensations challenge.

    B x

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista.Tuo on kiva harrastus, kun osaa ja keksii aina jotain uuttaa väreillä. (Niin sulle ei tainnut olla tuntemusta Eleonora ja Irene Thiesseistä, heidän elämä Littoisissa oli traagista, ja tietysti se sota aika Pietarissa.)
    (postia voi laittaa mulle pirjorita@hotmail.com, jos kaikkee ei viiti kirjoittaa blogiin.)

    VastaaPoista
  3. Very colourful

    Thanks for joining us at Stamping Sensations this month

    Joan

    VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Toivon kortit

Se on ollut taas TIISTAI - koska väriä putkahti pöydän täydeltä elämään Tiistai-iltaisin kokoonnumme kirkolle samanhenkisessä seurassa "...