keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Joulukorttirinki 2/4

Jo vain menee viikot nopeasti;
Tiinun, Apriksen ja Sirpan joulukorttirinkimme toiset materiaalit saapui eilen ja kun illalla tuli sopivasti Ensitreffit alttarilla, jossa naapurin tyttökin on yhtenä mosrmaikkuna,
niin sitä seuraten syntyi
kuin huomaamatta kaksikin korttia
- niin oli runsaat Apriksen materiaalit

Toinen syy tehdä kortit samantien oli, että kun "viikonloppuni" alkaa jo huomenna ja lähdemme Itä-Suomeen, niin eipä silloin olisi kortteja syntynytkään!!
Leimaillaan&Väritellaan-2016/09-Inspiroidu-vapaasti
InkyChicks-72-Fairies-and/or-wings
ChallengeUpYourLife-49-Doily/lace
Epämukavuus alueelleni jouduin,
kun oli vain kuviopaperia käyttää... Iiiiiks...
Olen vielä tosi huono niiden kanssa.... yksiväristä etsien leikkasin lumihiutalepaperista valkoisella pohjalla olevat hiutalepallot irti ja loput arkista saaden valkoisesta "takapuolesta" taustan ihanalle siniselle kakkupaperille.

Tässä toisessa kortissa on lisänä omasta silppulootasta ruskeaa kartonkia ja vaaleampaa ruskeaa, jota riitti vain yhteen lehteen. Iso puolihelmi kukkasen keskellä on pyörinyt kauan pöydällä - nyt se sai napata kaksi Apriksen lähettämää kukkasta yhteen ja timanttejakin oli niin paljon, että riitti molempiin kortteihin.

9 kommenttia:

  1. Kiva, jos oli vähän haastetta yksi värisen paperin puuttuessa ;) Oletkin ollut tosi nopsa. Kauniit kortit olet tehnyt ja toiseen korttiin onkin lupa lisäillä omista varastoista.

    VastaaPoista
  2. Siis voi mitä ihanuuksia.Minä sain tänään vasta kuoren ja täällä jo valmista kahden kortin verran :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Mulle tuotaa myö hieman haastetta kun useampi kuvio paperi, muta josko minä selviäsin ;).
    Mutta kortti tosi kaunis ja hillitty.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Beautiful card. Thanks for joining us at the challenge of Inky Chicks. DT Veronique

    VastaaPoista
  6. Soo cute! Love how you used the doilies for the background! Thanks for joining us at Challenge up your life!

    VastaaPoista
  7. Hyvin olet selvinnyt kuviopapereiden kanssa! Tykkään erityisesti ylemmästä, raikkaan sinisen pariksi sopii täydellisesti enkelin sydämen hohtava punainen.

    VastaaPoista
  8. Hyvin pärjäsit :) Tykkään molemmista yhtä paljon mutta alin on minun silmääni hieman upeampi. Hyvin väritettyt hiukset! Upeita silti molemmat. Kiitos kun osallistuit haasteeseen ja muistahan tulla seuraavaankin!

    VastaaPoista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!

Näitä on luettu ja tutkittu eniten

Ihan Punainen

  V Ä R I H A A S T E eessa mennään tällä kertaa ihan  PUNAISELLE   Mitä PUNAISTA on elämässäsi  - riittää yksikin asia, mutta saa niitä oll...