keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Ennen tekemätöntä


Monenmoista on tullut näperreltyä vuosien saatossa, 
mutta ei vielä aiemmin valokuvakehystä muistotilaisuuteen.  

Suorastaan kunnia päästä toteuttamaan jotain tällaista

Merkitystä lisää, että tämänkin sain toteuttaa Malawin tyttöjen olojen parantamiseksi.
Kiitos, ja voimia suruun ja ikävään!

16 kommenttia:

  1. Onpa kaunis ja arvokkaan näköinen kehys!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja persoonallinen kehys. Nostaa muistettavan henkilön olemuksen paremmin esiin, kuin pelkkä peruskehys.
    Minä olen tehnyt kerran adressin. Ei ollut helppoa, enkä ollut tyytyväinen lopputulokseenkaan. En tiedä menikö se käyttöön, vai ei.
    Mielenkiintoisia ruokakokeiluja sinulla onkin! Täytyy todella tykätä ruuanlaitosta, että keksii tuollaisia erilaisuuksia. Vohvelitaikinasi on hämmästyttävä. Siinä ei tainnut olla ohjetta?
    Harmittaa, kun en tajunnut pyytää anopille 95 -vuotiskorttia. Nyt se on jo myöhäistä, kun päivät on käsillä. Yritän miettiä, kenellä vois olla jotain juhlia tulossa, mutta pää on ihan tyhjä ;) Pitäiskö tilata 96 -vuotiskortti jo ensi vuodelle ;D No ei nyt kuitenkaan.
    Mukavaa keksiviikkoa! ;) Viljatonta sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos - adresseja olen tehnyt, mutta kehystä en. Nyt tarvittiin ukkokultaakin kehittelemään, miten kehys pysyy pystyssä... no heh heh... kierrätyksen mestari teki sen valmiista valokuvakehyksen taustasta. Täytyypä niitäkin katsella jatkossa kirppareilta "sillä silmällä"!
      Hih - minä muuten tein juuri 95-vuotis kortin.... ja nyt työn alla 9-kymppis kortti, arvokkaita vuosikymmeniä - kunnia-asia saada ideoida niihin sopivaa!!
      Vohvelitaikina on "suurinpiirtein" 5 kanamunaa, 2dl raejuustoa ja raastettua juustoa (milloin mitäkin) öööö , en ole mitannut koskaan... raastan vain lisää, jos löysähköä - ja jos taas näyttää liian paksulta, niin rikon yhden kanamunan nesteyttääkseni. Minä todella RÄPELLÄN keittiössäkin.. en osaa tehdä koskaan reseptin mukaan, en edes oman... tutkailen vain koostumusta ja jatkan sen mukaan tartteeko kiinteämpää vaiko kosteampaa....
      Ilmankos oli vaihdettava ammattia ravintola-alalta pois.. ei näin epämääräisillä resepteillä ollut jatkumoa!!
      Vohvelirautaan suihkaisin sinne "yläpuolelle" auki ollessa öljyä - käytin kiinni, että öljyityi alapuolikin...
      Hyvin irtoaa - en edes joka vohvelin välissä tätä öljyämistä tehnyt.... ehkä joka kolmannen.

      Poista
    2. Tuo pitänee laittaa kokeiluun. Ukkeli on aikamoinen kananmunien syöjä joten ilahtuu varmasti 😁

      Poista
    3. Terveisin anonyymiksi muuttunut Sartsa😂

      Poista
  3. Kerrassaan upeaa jälkeä. Olet sitten taitava taiteilija!
    Jää kaunis muisto läheisille.
    Mukavia puuhasteluja viikkoosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - uniikkia muistoa toivoinkin onnistuvani toteuttamaan!

      Poista

Kiitos kiinnostuksestasi sivujani kohtaan.
Pienen pienikin kommentti
lämmittää AINA SUURESTI mieltä!